Den rigtige duft, når du skal ud at spise

Uncategorised

Du bør ikke blot tænke over dit outfit, dit hår og eventuelt makeup, når du skal ud at spise. Det har bestemt også en stor betydning, at du ser velsoigneret ud og dufter godt. Faktisk har din duft en stor betydning for andre menneskers tiltrækning og opfattelse af dig.

Find den rigtige duft

Når du overvejer, hvilken parfume du skal tage på, skal du først tænke over, hvilket arrangement du skal til. Skal du ud med en veninde, til firmafrokost eller på date, bør dette have en indflydelse på valg af parfume. Der findes utallige slags, og du kan finde alt fra friske og søde parfumer til mere krydrede eller forførende af slagsen. Derfor er det godt at have en duft til enhver lejlighed.

Eau de parfume eller eau de toilette

Ofte vil du støde på både eau de parfume og eau de toilette, når du er på udkig efter en ny duft. Forskellen ligger i, hvor kraftig parfumen er. Eau de parfume indeholder for eksempel mere duftolie end en eau de toilette. Dette gør, at duften er mere koncentreret og holder længere. Man kan derfor sige, at den ene slags er god til dagligdagsbrug og opfriskning i løbet af dagen, mens den anden slags er god til begivenheder, hvor duften gerne skal holde længere.

Duft er personligt

Din duft er yderst personlig, og en parfume kan dufte forskelligt på forskellige individer. Selve essensen kommer først til udtryk noget tid efter påføring, og derfor kan det være en god idé, at du tager dig god tid, inden du køber en ny duft. Der er nemlig komponenter i parfumen, der udvikler deres egen og helt særlige karakter, når de kommer i kontakt med din hud. Derfor vil en parfume altid være unik på dig, selvom du måske kender flere, der er glad for den samme duft.

Det er vigtigt at dufte godt

En dejlig duft er utvivlsomt et lige så vigtigt tilbehør, som både påklædning, fodtøj, makeup og frisure. Din duft kan sågar være dit særlige kendetegn, hvis du er glad for at bruge den samme til forskellige lejligheder. Derfor er det et element, du bestemt bør overveje, når du skal ud at spise eller generelt ud af døren. Tænk blot over, hvor stor en betydning det har for dig, hvis du møder nogen, der dufter helt exceptionelt godt. Det er yderst tiltalende, ikke?