Sådan gør du din restaurant Instagram venlig

Uncategorised

Er din restaurant allerede på Instagram? Der er mange ting at holde styr på i en forretning, og en af dem er markedsføring på de sociale netværk. Det er vigtigere end nogensinde før og det siges at mere end 77 procent af den danske befolkning anvender et eller flere sociale netværk. Derfor kigger vi på hvordan du kan sælge på Instagram nedenfor.

Tænk godt over indretningen

Der er flere vigtige faktorer ved indretningen, når det kommer til indhold til de sociale medier. Tænk først og fremmest over at det er vigtigt med god belysning. Dine gæster skal have mulighed for at tage billeder med god belysning, så retterne fremstår ekstra godt på fotografierne.

Derudover må du også gerne lege med indretningen. Alt efter din restaurants koncept kan du tænke over kreative plakater til væggene, tekst skrevet på en bagvæg, antikviteter hist og pist, og andet som kan gøre din restaurant unik.

En populær indretning kan skabe en dominoeffekt. Det kan få folk til at få øjnene op for din restaurant, og derfor deler de den på de sociale medier. På den måde får andre personer nys om din forretning, og det fører til flere og flere besøgende. Derfor er Instagram utrolig vigtig for spisesteder nu til dags.

Del dine besøgendes billeder

Vi kunne tale i mange timer om algoritmen på Instagram. En af de offentligt kendte tricks til at få algoritmen til at arbejde til vores fordel er ved at dele andre folks indhold, og at få andre brugere til at dele vores indhold.

Derfor kan du med fordel dele en story eller et indlæg, som en af dine besøgende har lagt op. Derved kan du spare tid og energi, når du reducerer antal timer du er nødt til at bruge på at skabe indhold. Del i stedet så meget som muligt at dine gæsters indhold. Det er også en glimrende metode til at vedligeholde din Instagram konto, så du konstant dukker op på dine følgeres feed.

Samarbejd med influencere

Det kan være en god ide at motivere influencere til at besøge din restaurant. Læg derfor gerne en plan for hvordan du kan samarbejde med større og mindre influencere. Generelt har influencere fået enorm betydning, og det er faktum at især de unge ser indhold fra de betydelige profiler på Instagram. Hvis du får en influencer til at lægge en story eller et billede op om at de har været forbi din restaurant, kan du hurtigt få travlt med at servere for alle de kommende besøgende.

Overvej andre sociale medier

Du kan og bør naturligvis også overveje andre sociale netværk. Tik Tok er for eksempel blevet utrolig populært i løbet af det seneste års tid.

Vi anbefaler at være aktiv på mindst to sociale netværk, da du typisk kan bruge kombinationen til at nå ud til flere personer. Folk som følger dig på Instagram, som også bliver fan på Tik Tok og vice versa. På den måde kan du hurtigere vokse dit følgeskab og dermed også din forretning.