Marker et nyt liv med restaurantbesøg og en flot plakat

Uncategorised

At få et barn er en af de største ting her i livet, og det er i sandhed en begivenhed, der er værd at markere. Vi ved godt, at det første ikke er at tage på restaurant, når den lille ny kommet til verden – der er en masse, der er vigtigere. Men når der kommer lidt mere hverdag over det hele, vil vi anbefale, at I igen begynder at tage lidt ud og nyde livet på en restaurant.

Der findes masser af gode restauranter, hvor man kan have den lille ny med, og hvor forholdene er sådan, at der ikke er nogen problemer, når barnet skal ammes eller skiftes. Selv om nogle restauranter har restriktioner på dette område, så er langt de fleste restauranter dog meget indstillet på, at der også gerne må komme små børn her. Og der er gode restaurantoplevelser at få i hele landet.

En plakat sætter et godt minde

Derhjemme handler det hele naturligvis om jeres nye barn. Vi vil anbefale jer at få lavet fødselsplakater, som kan markere, at her er en lille ny kommet til verden. På hjemmesiden Gallerix findes en omfattende webshop, hvor I kan bestille unikke og mesterlige fødselsplakater med udgangspunkt i jeres eget barns data og oplysninger. Det vil være et evigt minde for jer, som I altid kan have for øje og glæde jer over, når I kommer hjem fra jeres besøg på en restaurant eller en anden aktivitet.

Indbydende restauranter

Er man en nybagt børnefamilie, skal det være en god oplevelse at komme ud at spise på en restaurant. Men hvad gør indretningen af en restaurant god og indbydende? Ja, det handler både om udstyr og indretningsstil, men for jer som børnefamilie handler det ikke mindst om, at stemningen er god og positiv i forhold til det at have et lille barn med i lokalet.

Er der gået noget tid, og er jeres barn er blevet så stort, at det selv kan sidde ved en plads og spise, kan det måske være en idé at opsøge en restaurant, hvor man gerne vil gøre en indsats for at lære børnene at spise ude på en restaurant. Det er ingen selvfølge, at danske børn kan dette – i modsætning til de fleste franske og italienske børn, der helt fra de tidligste år lærer at være med ude at spise og spise et måltid i ro og orden.

Vi håber, at det at vænne jeres lille ny til fra begyndelsen at være med på restaurant kan føre til, at det bliver en helt naturlig del af hans ellers hendes liv, og at det bliver en positiv oplevelse. Det vil I kunne tænke tilbage på med glæde, hver gang I betragter jeres fødselsplakater og tænker på, hvordan det hele begyndte.