Sådan renoverer du bedst og billigt din restaurant

Uncategorised

Har du netop kastet dig ud i en spritny tilværelse som selvstændig indehaver af en restaurant? Vi ønsker dig i så fald tillykke. For livet som selvstændig er spændende, samt ikke mindst fuld af udfordringer. Forude venter dig en masse interessante opgaver, og en af de absolut største bliver naturligvis at tiltrække masser af gæster. En måde at gøre dette på, er ved at renovere din restaurant så den fremstår skinnende flot og ren. Det handler i den grad om at differentiere sig fra sine konkurrenter, og her har du en måde at gøre det på. Men hvordan renoverer du din restaurant bedst og billigst? Og hvor køber du et billigt brusearmatur, såvel som andre prisvenlige VVS-varer til personalebadeværelset? Alt dette ser vi nærmere på her i artiklen.

Renovér personalebadeværelset og få gladere medarbejdere

Det at renovere din restaurant, er naturligvis en ret omfattende affære. Når du alligevel er i gang, så er det vores klare anbefaling, at du også renoverer personalefaciliteterne. For skal du have succes med dit spisested, så kræver det, at du sikrer glade og tilfredse medarbejdere. Vi anbefaler dig derfor, at du først og fremmest renoverer personalebadeværelset. Start med at købe et flot brusearmatur fra webshoppen Rörfokus, eller for den sags skyld flere, såfremt behovet er herfor. I det hele taget er der penge at spare, hvis du køber alle dine badeværelsesmøbler og VVS-varer fra denne webshop. Tjek blot prisen på dit kommende brusearmatur ud. Det behøver med andre ord ikke at koste kassen, når man skal renovere sin restaurant.

Deltag selv i renoveringsprojektet og spar penge

Er du selv god til gør det selv-opgaver, så er vores næste råd til dig, at du trækker i arbejdstøjet og tager del i renoveringsprojektet. Der er nemlig mange penge at spare på denne konto. Er du for eksempel god til at tapetsere, spartle eller male, så find knofedtet frem og giv den en skalle. Og hvad med resten af personalet på restauranten? Er der andre gør det selv-mennesker iblandt dem? Forhør dig i så fald om de vil deltage i renoveringsprojektet.

Du kan naturligvis også hyre professionelle håndværkere til projektet. Ofte er det den bedste beslutning, da man så er sikker på, at alt bliver ordnet efter bogen. Det kan dog hurtigt ende ud med at blive dyrt, så hvis du har mulighed for selv at ordne dele af projektet, er det klart at foretrække.

Slå dørene op for dine gæster efter endt renovering

Nærmer du dig afslutningen på dit renoveringsprojekt? Glimrende! Så er det bare om at få slået dørene op for dine gæster. En god idé er i den forbindelse, at planlægge en opstartskampagne. Så kan du potentielt tiltrække ekstra mange gæster, og dermed styrke bundlinjen. Vi anbefaler at du lancerer et mindre markedsføringsfremstød. Det kunne for eksempel være i den lokale presse, på de sociale medier samt ved at uddele flyers i lokalområdet. Husk naturligvis også at få finpudset din restaurants menukort, så dine gæster har noget lækkert mad at bestille når dit spisested åbner op igen efter endt renovering.