Kombiner københavnsk restaurantbesøg med sightseeing

Uncategorised

Har I besluttet jer for at tage til København og spise på restaurant, hvorfor så ikke også kombinere det med sightseeing. Selvom I som udgangspunkt er mest interesseret i at få en gastronomisk oplevelse, så kan I jo gøre det til en heldagsoplevelse ved at gå på sightseeing i dagtimerne før jeres restaurantbesøg om aftenen.

Store gastronomiske oplevelser

Har I bestilt bord på en af de sublime Michelin-restauranter eller andre topklasserestauranter i København, så venter der jer nogle fantastiske smagsoplevelser. Køkkenchefen og hans team vil gøre deres bedste for, at I får en sublim oplevelse, der er alle pengene værd. I kan glæde jer til det, og måske har I booket bord allerede for længe siden for at få denne helt specielle gastronomiske oplevelse.

Kunst og kultur i København

København byder heldigvis på mange andre oplevelser, og det vil vi opfordre jer til at benytte jer af, når nu I besøger København. Er I royalister, så kan et besøg på Amalienborg Slotsplads være en særlig oplevelse, og så kan I jo bagefter gå ud ad lange linje og se den lille havfrue. Foretrækker I kunst, så byder byen på flere interessante kunstoplevelser på fx Statens Museum for Kunst, Kunsthallen Nikolaj, Thorvaldsens Museum eller Glyptoteket. I kan også gå en tur i Tivoli og nyde den gamle have, I kan gå i Kongens have og besøge Rosenborg Slot eller I kan drikke en kold øl i Nyhavn, imens I samler appetit til aftensmaden.

Rig på oplevelser

Måske trænger I lige til et hvil og en omklædning, før I går hen på restauranten efter dagens sightseeing besøg. Men I vil bestemt være gode oplevelser rigere, som I kan tage med jer. Det kan I jo også tale om, når I sidder ved bordet i restauranten og nyder den udsøgte mad og vin, som bliver serveret og skænket for jer.