Jyllands bedste restauranter

København

Når du er på udkig efter en god restaurant i Jylland, så er det naurligvis ikke lige meget, hvor du går hen. Apropos det at gå, så skal du naturligvis også have et par gode sko på, når du skal af sted, og her kan du med stor fordel kigge forbi ecco, for her er alle de rette muligheder, du er på udkig efter. Du kan få sko, der er gode at gå i, og uanset om du skal på restaurant eller ej, så er det dejligt at have godt fodtøj på fødderne. Der er ikke noget at sige til, at sko spiller så stor og vigtig en rolle for os, og det er noget, vi skal være opmærksomme på – også når vi skal på restaurant eller ud at nyde nogle af alle de andre glæder, der er ved livet.

Når vi skal se nærmere på nogle af de gode restauranter, der er i Jylland, så kommer vi hverken uden om Aarhus, Aalborg eller Aabenraa. Ja, det er ikke sikkert, at det er alle, der havde regnet med, at der var gode og fine muligheder i Aabenraa, men det er der altså, og de er tilmed værd at besøge. Når vi kigger forbi Aarhus, er der mange fine restauranter, og det kan være svært at vælge, hvilken en man helst vil besøge. Derfor kan det anbefales at bruge flere dage i byen og prøve flere af de restauranter, der er. Det kan være en god idé at besøge Italia ved åen, for her er noget for enhver smag, men det er også værd at kigge forbi Frederiksgade, hvor mulighederne er rigtig mange og flere, end man ellers kunne forvente. Hvis man er til vegetarisk, kan man vælge at besøge Gaya i Vestergade, mens Ganefryd også har noget at byde på. Der er også rig mulighed for både mexicansk og indonesisk i smilets by.

 

Hvis man derimod besøger Aalborg, er der også mange gode muligheder, og her er det særligt fordelagtigt at besøge området omkring havnen, for her er et godt udbud og også noget for enhver smag. Det er naturligvis i den lidt dyrere prisklasse, men hvis man sparer op hjemmefra, skal man nok kunne få råd.

Hvis man er i det sydlige Jylland, er der gode muligheder for at spise i Aabenraa, og her bør man besøge Storm, som ligger lige ved gågaden. Her fås god og dejlig mad til alle, og det er tilmed ikke dyrt. I Aabenraa er der også mange andre gode muligheder for gode oplevelser, og det hele kan fint kombineres. Hvis man lægger et besøg forbi Aabenraa, vil man ikke blive skuffet, og naturen er tilmed storslået og er hele turen værd.